Rising Star Türkiye 25 Temmuz 2016 Tv8 25.07.2016

-Reklamlar-



 Rising Star Türkiye 25 Temmuz 2016
İlk sezonu geçen sezon yayınlanan ve büyük ses getiren şarkı yarışma programı Rising Star’ın 2. sezonu bu akşam ekranlara gelecek. Rising Star’ Türkiye’nin, yeni sezonunda jüri koltuğuna Mustafa Sandal eşi Emina Sandal, O Ses Türkiye yarışmasıyla adını duyuran ve Türk pop müziğine damga vuran İrem Derici ve Türk sanat müziğinin unutulmaz ismi Yılmaz Morgül otururken sunuculuğunu ise Öykü Serter yapıyor.

 Rising Star Türkiye 2016 Formatı
Rising Star Türkiye, O Ses Türkiye formatından faklı olacak. O Ses Türkiye'de yarışmacıların bir üst tura çıkması tamamen jürilere bağlı iken, Rising Star'da izleyiciler de jüri olacak ve beğendikleri sesleri bir üst tura çıkarabilecek. Haftanın 3 günü canlı olarak yayınlanacak programda izleyiciler adayları performanslarını sergiledikleri sırada izleyiciler ve jüriler adayı beğenip beğenmediğine o an karar verecek ve belirlenen barajı (%70) aşan yarışmacılar bir üst tura çıkacak.

RİSİNG STAR TÜRKİYE CANLI İZLEMEK İCİN TIKLAYINIZ...


Rising Star Türkiye Başvuru Nasıl Yapılır?
Yarışmaya katılmak isteyen ve sesine güvenen adaylar, isterlerse videolu isterlerse sadece form doldurarak Rising Star ses yarışmasına başvuru yapabilirler. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz linklere tıklamaları yeterlidir. Adayların başvuruları ekiplerce değerlendirildikten sonra mülakata çağrılmaya başlayacaklardır. Eleme Sonuçları adayların vermiş oldukları irtibat numaraları aranarak söylenecektir.
-Reklamlar-
Rising Star Türkiye 25 Temmuz 2016 Tv8 25.07.2016 Rising Star Türkiye 25 Temmuz 2016 Tv8 25.07.2016 Reviewed by Unknown on 23:07:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam