Zuhal Topal 24 Ağustos 2016

-Reklamlar-

Zuhal Topal  yeni kanalı ile birlikte bugün artık yayını girmiş bulunmaktadır. Zuhal Topal  24.08.2016 tarihli canlı yayını izle bugünkü bölümde neler oldu yaşandı ilk yayın heycanı ile sevenler arasındaki mesafeler kalktı.Zuhal Topal 24 Ağustos 2016 Cansu İlgar Çifti
Günün ilk karşılaşması Ayten hanıma talip gelen Murat Bey ile oldu damat adayımız stüdyoya şarkı söyleyerek giriş yaparak ayten hanımı etkilemeye çalıştı.  Murat bey istanbul’da ikamet ediyor daha önce evlenmemiş müzisyenlik ve kimya öğretmenliği yapıyor 45 yaşında  görüşmeler neticesinde ayten murat beyin kendisine uygun olmadığını düşündüğünü belirtti. Böylece ilk görüşme olumsuz bir şekilde neticelendi.
Dün kendisine talip gelen melihle çay içme teklifini kabul eden melisa yayından sonra aralarında tartışma yaşandığını konuşmalarında kendisini ciddiye almadığını  devamlı gülümsediğini farkettiğini  söylerken bu durumdan rahatsız olduğunu söylerken melih ise bu yaşananları bahane olarak gördüğünü belirtirken melihin sinirli hali gözlerden kaçmadı. Melisa Melihin konuşma tarzında devamlı bir alaycı tavrı olduğunu hissettiğini bu nedenle anlattıklarının samimi olmadığını pişman olduğunu söyleyerek geldiğini fakat bu durumun kendisine yansımadığını belirtti.  Locadan Muhammed ise melisa hanımın samimi olmadığını düşündüğünü dün yayından sonra sosyal medya üzerinden resim paylaşıldığını belirtirken burada anlaşamadığını belirtirken bu durumun kendi içerisinde tezatlık oluşturduğunu söyledi. İkilinin görüşmesinin neticesinde Melisa’nın kararı açıklamadan melih melisanın kolundan tutarak görüşme odasına götürmesi loca adayları tarafından alkışlanarak desteklendi.
Dünkü yayında Hanifeye talip olan Soner red cevabı almıştı bugün kendisinden bir kez daha şans istediğini belirtti  bunun için kendisi gelmeden önce stüdyoya bebek oyuncak gönderdi ardından kendisi ile evlenmek istediğini dile getirdi.  Fakat Hanife sonere karşı duygularının değişmeyeceğini bu nedenle bu durumun artık sonlanması gerektiğini söylerken soner ise hanifeye olan duygularının yoğun olduğunu ve kendisinden asla vazgeçmeyeceğini söyledi.
Geçtiğimiz sezonun çalkantılı bir ilişkileri olan Cansu ve İlgar çiftimiz bugünkü yayında sezon finalinden bu yana geçen süreçte yaşananları anlatmak için stüdyoya geldiler. Cansu yaşanan bu süreç içerisinde kendisi ile iletişim kuramadığını stüdyoda kendisine devamlı ilgi gösterdiğini üstüne çok düştüğünü fakat temmuz ayından bu yana aramalarının bariz bir şekilde azaldığını söylerken İlgar ise geçtiğimiz sezon içerisinde cansunun üzerine çok düştüğünü fakat gerek stüdyodan gerekse yakın çevresinden cansuyu biraz rahat bırakmasının doğru olduğunu düşündüğünü bu nedenle bu şekilde davrandığını belirtti. Locada bulunan Hanife İlgarın kendisini kıskandığını bu nedenle yakın arkadaşı cansu ile birlikte olduğunu bu çiftimizin evlenme ihtimalinin olmadığını söyledi. Hatta İlgarın yaz döneminde başka bir bayan ile resimleri olduğunu söylemesi şaşkınlık yaratırken İlgar ise buna karşılığın Cansu’nun kendisi ile görüştüğü sırada başka biri ile görüştüğünü belirtti fakat isim vermedi.
Nazın bugünkü talibi Sinan bey oldu ıspartadan katılan damat adayımız 35 yaşında bayan kuaförlüğü yapıyor annesi ile birlikte yaşıyor daha önce dört kez evlilik yapmış
Zuhal Topal 24 Ağustos, Zuhal Topal Son Bölüm izle, Zuhal Topal 24 Ağustos 2016 izle, Zuhal Topal 24.08.2016
-Reklamlar-
Zuhal Topal 24 Ağustos 2016 Zuhal Topal 24 Ağustos 2016 Reviewed by Unknown on 19:35:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Reklam